J. Skoghs Entreprenadservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns J. Skoghs Entreprenadservice Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tyresö här finns det många olika Aktiebolag. J. Skoghs Entreprenadservice Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Tyresö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

J. Skoghs Entreprenadservice Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556491-4199.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5101629 alternativt besöka eller skicka post till J. Skoghs Entreprenadservice Aktiebolag på följande adress Kvarntäppan 5, 136 52, Haninge.

J. Skoghs Entreprenadservice Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I J. Skoghs Entreprenadservice Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Skogh, Birgitta Helena som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva städning, tätning av fönster, inredning, bygg och därmed förenlig verksamhet.