Bazolas Redovisning AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tyresö och Bazolas Redovisning AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bazolas Redovisning AB är ett av dem. Statusen för Bazolas Redovisning AB är att Bolaget är aktivt.

Bazolas Redovisning AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-05-11. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bazolas Redovisning AB ska trivas.

Bazolas Redovisning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Tyresö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, ekonomi, administration, utbildning och därmed förenlig verksamhet. Dansskola, café, solarium, gymverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Import och export av konfektion, kosmetika, presentartiklar, hälsokost, metaller, stenar och därmed förenlig verksamhet. Alternativ-, friskvård, personlig utveckling, hälo- & konferansresor, festfixare med club, catering, artister, musik och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bazolas Redovisning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-01.

Idag är Bazolas Redovisning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Bazolas Redovisning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7128993.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bazolas Redovisning AB är Bazola Intchasso, Jeanette B E som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Berkes, Claes Bo Peter som är född 1975 och har titeln Suppleant, Bolin, Erik Greger som är född 1959 och har titeln Revisor, Råsunda Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Bazolas Redovisning AB har 556508-0537 som sitt organisationsnummer.