Leffe Jacobssons Byggmaskinsservice AB

Stockholms län

Information

Leffe Jacobssons Byggmaskinsservice AB är en verksamhet som finns i Tyresö. I Leffe Jacobssons Byggmaskinsservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Leif Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Cantarelli, Pia Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Leffe Jacobssons Byggmaskinsservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Leffe Jacobssons Byggmaskinsservice AB på telefon 08-7079849.

Bolaget skall bedriva handel med och uthyrning av maskiner inom byggnadsindustrin, arrangerande av events, reklam och biluthyrning inom motorsport och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Leffe Jacobssons Byggmaskinsservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Leffe Jacobssons Byggmaskinsservice AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Tyresö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Leffe Jacobssons Byggmaskinsservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Leffe Jacobssons Byggmaskinsservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Leffe Jacobssons Byggmaskinsservice AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Leffe Jacobssons Byggmaskinsservice AB har 556514-2790 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.