The Real Group Production Aktiebolag

Stockholms län

Information

The Real Group Production Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tyresö. Det är nämligen den kommunen som The Real Group Production Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

The Real Group Production Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

The Real Group Production Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-07-13. Men sedan 1997-01-01 så har The Real Group Production Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Prästgårdsv. 17, 135 60, Tyresö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på The Real Group Production Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5149869.

Tyresö arbetar för att företag som The Real Group Production Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för The Real Group Production Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall genom förmedling, bokning och arrangering tillhandahålla musikunderhållning. Härutöver skall bolaget bedriva utgivning av musik på band, CD och video samt bedriva uthyrning och transport av musikinstrument och musikutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för The Real Group Production Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till The Real Group Production Aktiebolag och det är följande personer, Jalkeus, Erik Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edenroth, Anders Wilhelm som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Henryson, Katarina Margareta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jan Peder som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Christiansson, Ulf Robert som är född 1960 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för The Real Group Production Aktiebolag är 556519-3330.