Helachem Sweden Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tyresö och Helachem Sweden Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Helachem Sweden Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Helachem Sweden Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Helachem Sweden Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1996-01-03. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Helachem Sweden Aktiebolag ska trivas.

Helachem Sweden Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Tyresö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med kemikalier och råvaror samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Helachem Sweden Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Helachem Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Helachem Sweden Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7127530.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Helachem Sweden Aktiebolag är Christersson, Lars Christer som är född 1947 och har titeln VD, Henriksson, Kjell Valdemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Christersson, Lars Christer som är född 1947 och har titeln Suppleant, Hermansson, Leif som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Helachem Sweden Aktiebolag har 556528-7173 som sitt organisationsnummer.