P & E Sjökvist Datakonsult AB

Stockholms län

Information

P & E Sjökvist Datakonsult AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Tyresö som är den kommunen där P & E Sjökvist Datakonsult AB finns. I Tyresö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. P & E Sjökvist Datakonsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. P & E Sjökvist Datakonsult AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till P & E Sjökvist Datakonsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7137911.

Tyresö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är P & E Sjökvist Datakonsult AB Privat, ej börsnoterat.

P & E Sjökvist Datakonsult AB har idag 556538-6850 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för P & E Sjökvist Datakonsult AB

Bolaget skall bedriva utveckling och förvaltning av administrativa datasystem i stor eller personlig datormiljö, programmering, systemering, projektering samt utbildning. Tillverkning och försäljning av hobbyprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I P & E Sjökvist Datakonsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .