Fyndhuset i Tyresö Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med antikt, kuriosa och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fyndhuset i Tyresö Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tyresö så är Fyndhuset i Tyresö Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Tyresö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tyresö och i Stockholms län. Redan 1997-04-08 så skapades Fyndhuset i Tyresö Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556540-8829 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tyresö.

Just nu är Fyndhuset i Tyresö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Fyndhuset i Tyresö Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7701050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fyndhuset i Tyresö Aktiebolag är Pettersson, Dan Christer Robert som är född 1954 och har titeln VD, Pettersson, Dan Christer Robert som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Österlindh, Björn Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant, .