Framtids Utveckling i Sverige AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Framtids Utveckling i Sverige AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tyresö här finns det många olika Aktiebolag. Framtids Utveckling i Sverige AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Tyresö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Framtids Utveckling i Sverige AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556546-7056.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-54542450 alternativt besöka eller skicka post till Framtids Utveckling i Sverige AB på följande adress Augustendalsv. 70 B, 131 52, Nacka Strand.

Framtids Utveckling i Sverige AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Framtids Utveckling i Sverige AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jarefelt, Ann Marika som är född 1965 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet sakll vara att förmedla, äga och förvalta fast egendom, värdepapper även bedriva konsult- verksamhet inom marknadsföring och informationsspridning med inriktning på utbildnings- och samhällsinformation även bedriva marknadsföring och informationsspridning med inriktning på utbildnings- och samhällsinformation gällande tidningen och webtjänsten gymnasieguiden, framtidsguiden, framtid, friskoleguiden, kyguiden, utbildningsguiden, alltomgymnasiet, yrkesguiden och syvguiden även bedriva en nyhetstjänst med inriktning på svensk yrkesorientering via internet samt därmed förenlig verksamhet.