Alm & Careplan Aktiebolag

Stockholms län

Information

556554-4979 är organisationsnummer för bolaget Alm & Careplan Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alm & Careplan Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tyresö som är den kommunen som Alm & Careplan Aktiebolag finns i.

Alm & Careplan Aktiebolag har varit registrerat sedan 1998-03-31 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Alm & Careplan Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Alm & Careplan Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tyresö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Alm & Careplan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Alm & Careplan Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-4487130 eller genom brev på följande adress:
Ankdammsg. 35, 171 67, Solna

Bolaget skall bedriva försäljning och service av ny och begagnad idrotts-, motions- och styrketräningsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alm & Careplan Aktiebolag och det är Nyberg, Kurt Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Mazanti Nyberg, Jane Laura som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lundgren, Anders Gabriel som är född 1973 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 4 AB som är född och har titeln Revisor,