Cybernetic Solutions BM AB

Stockholms län

Information

I Tyresö finns det ett Aktiebolag som heter Cybernetic Solutions BM AB. Det finns flera bolag som liknar Cybernetic Solutions BM AB i Stockholms län. Tyresö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Cybernetic Solutions BM AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-02-15 så har Cybernetic Solutions BM AB varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Cybernetic Solutions BM AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Cybernetic Solutions BM AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Flygfältsg. 16, 128 30, Skarpnäck. Vi ni istället prata med Cybernetic Solutions BM AB så kan ni göra det på 08-7240010.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom databranschen såsom produktion av internet- och nätverkslösningar, datautbildning, försäljning av hård- och mjukvara samt försäljning av byggmaskiner och byggförnödenheter ävensom ida därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Mattsson, Bernt Börje som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danieli Mattsson, Tinka Inger Helena som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Tunved, Ylva Helena Berntsdotter som är född 1979 och har titeln Suppleant, Öberg, Per Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Danieli Mattsson, Tinka Inger Helena -Mattsson, Bernt Börje .

Cybernetic Solutions BM AB har 556566-8943 som sitt organisationsnummer.