LIHAB, Lindbergh & Hagelin Byggnads Aktiebolag

Stockholms län

Information

556571-6767 är organisationsnummer för verksamheten LIHAB, Lindbergh & Hagelin Byggnads Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LIHAB, Lindbergh & Hagelin Byggnads Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tyresö som är den kommunen som LIHAB, Lindbergh & Hagelin Byggnads Aktiebolag finns i.

LIHAB, Lindbergh & Hagelin Byggnads Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-06-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LIHAB, Lindbergh & Hagelin Byggnads Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

LIHAB, Lindbergh & Hagelin Byggnads Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tyresö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LIHAB, Lindbergh & Hagelin Byggnads Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med LIHAB, Lindbergh & Hagelin Byggnads Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6462002 eller genom brev på följande adress:
Bogårdsv. 45 A, 128 62, Sköndal

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, ny-, om- och tillbyggnad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LIHAB, Lindbergh & Hagelin Byggnads Aktiebolag och det är Mellin, Dag Niklas som är född 1967 och har titeln VD, Mellin, Dag Niklas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Rådestad, Anders Henrik Andrew som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellin, Kunigunda som är född 1969 och har titeln Suppleant, Rådestad, Siw Annelie som är född 1967 och har titeln Suppleant, Blomqvist, Mats Kenneth Stefan som är född 1955 och har titeln RevisorCarlsson & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,