Snickarmästarn i Stockholm AB

Stockholms län

Information

556574-8596 är organisationsnummer för verksamheten Snickarmästarn i Stockholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Snickarmästarn i Stockholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tyresö som är den kommunen som Snickarmästarn i Stockholm AB finns i.

Snickarmästarn i Stockholm AB har varit registrerat sedan 1999-10-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Snickarmästarn i Stockholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Snickarmästarn i Stockholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tyresö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Snickarmästarn i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlström, Tomas Ingemar -Larsson, Lars Ove

Vill ni komma i kontakt med Snickarmästarn i Stockholm AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7121436 eller genom brev på följande adress:
Måndalsv. 13, 135 54, Tyresö

Bolaget skall bedriva snickeri- och byggnadsverksamhet, monterbyggnation, handel med presentartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Snickarmästarn i Stockholm AB och det är Karlström, Tomas Ingemar som är född 1964 och har titeln VD, Karlström, Tomas Ingemar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Ove som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlström, Birgitta Josephine som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson Wretling, Gunhild Birgitta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Martinsson, Bengt Ivan som är född 1953 och har titeln RevisorBMI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor,