TCM Tyresö Cykelmagasin AB

Stockholms län

Information

TCM Tyresö Cykelmagasin AB är ett företag som finns i Tyresö. I TCM Tyresö Cykelmagasin AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Funck, Carl Johan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Kurt Ivar Ragnar som är född 1937 och har titeln Suppleant, Martinsson, Bengt Ivan som är född 1953 och har titeln Revisor, BMI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TCM Tyresö Cykelmagasin AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå TCM Tyresö Cykelmagasin AB på telefon 08-7988472.

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av nya och begagnade cyklar samt tillbehör, förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är TCM Tyresö Cykelmagasin AB av bolagstypen Aktiebolag.

TCM Tyresö Cykelmagasin AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Tyresö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

TCM Tyresö Cykelmagasin AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-26 och TCM Tyresö Cykelmagasin AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TCM Tyresö Cykelmagasin AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

TCM Tyresö Cykelmagasin AB har 556577-3545 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.