ScenarioFilm Aktiebolag

Stockholms län

Information

ScenarioFilm Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tyresö. Det är nämligen den kommunen som ScenarioFilm Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ScenarioFilm Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-07-19.

ScenarioFilm Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-01-13. Men sedan 2000-07-19 så har ScenarioFilm Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Haröv. 12, 132 34, Saltsjö-boo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ScenarioFilm Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5818454.

Tyresö arbetar för att företag som ScenarioFilm Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ScenarioFilm Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva produktion av film, reklam och TV-program samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ScenarioFilm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ScenarioFilm Aktiebolag och det är följande personer, Shahsavari, Masoud som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Svala, Berit Corinne Margareta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lehtipalo, Mats Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ScenarioFilm Aktiebolag är 556581-1451.