Sal Ventures AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tyresö och Sal Ventures AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Sal Ventures AB är ett av dem. Statusen för Sal Ventures AB är att Bolaget är aktivt.

Sal Ventures AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-01-19. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sal Ventures AB ska trivas.

Sal Ventures AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15. I Tyresö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall beriva konsultverksamhet inom affärsutveckling med huvudinriktning mot telekommunikation IT.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sal Ventures AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15.

Idag är Sal Ventures AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Sal Ventures AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7423266.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Sal Ventures AB är Larsson, Stig Arne som är född 1943 och har titeln VD, Larsson, Stig Arne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gun Anita som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Mats Stefan Torbjörn som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Aspenblad, Björn Håkan som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Sal Ventures AB har 556583-2259 som sitt organisationsnummer.