Transfar AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Transfar AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tyresö här finns det många olika Aktiebolag. Transfar AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Tyresö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Transfar AB är momsregistrerat sedan2000-08-14 och har organisationsnummer 556590-9065.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-6400845 alternativt besöka eller skicka post till Transfar AB på följande adress Frihamnen Hus E , 115 56, Stockholm.

Transfar AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-08-14.

I Transfar AB så sitter följande personer i styrelsen: Sangüesa Abenia, Javier som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Eriksson, Jan Evert som är född 1940 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva serviceverksamhet åt fartyg som lägger till i svensk hamn för fartygsproviantering, passagerarbyte eller av annan orsak, samt bedriva verksamhet avseende transport och förvaring av gods samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva handel med hästar, övrigt fast egendom och därmed förenlig verksamhet.