Christer Franssons Bygg & Inredning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av tjänster inom byggnadssektorn ävensom därmed förenlig verksamhet, samt bedriva försäljning av tjänster inom undervattensreparationer av byggnader, ävensom därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Christer Franssons Bygg & Inredning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tyresö så är Christer Franssons Bygg & Inredning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Tyresö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tyresö och i Stockholms län. Redan 2001-01-09 så skapades Christer Franssons Bygg & Inredning Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Christer Franssons Bygg & Inredning Aktiebolag har haft det sedan 2001-02-16.

Christer Franssons Bygg & Inredning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-02-16

556603-5753 är organisationsnummret för företaget som finns i Tyresö.

Just nu är Christer Franssons Bygg & Inredning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Christer Franssons Bygg & Inredning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7420641 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Christer Franssons Bygg & Inredning Aktiebolag är Fransson, Carl Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Portling Fransson, Pia Elisabeth som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lindh, Bo Lennart Harritz som är född 1968 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor, .