Ellström tech AB

Stockholms län

Information

Ellström tech AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Tyresö som är den kommunen där Ellström tech AB finns. I Tyresö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ellström tech AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ellström tech AB har haft sedan 2001-06-11. Ellström tech AB har funnits sedan och 2001-06-11 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ellström tech AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fyrvaktargränd 40, 121 32, Enskededalen men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4154923.

Tyresö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ellström tech AB Privat, ej börsnoterat.

Ellström tech AB har idag 556609-1269 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ellström tech AB

Bolaget skall idka datakonsultverksamhet såsom programmering och utbildning samt därmed förenlig verksamhet.

I Ellström tech AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ellström, Anders Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ellström, Ann-Charlotte som är född 1963 och har titeln Suppleant, Rudenäs, Tore Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Lennart Rudenäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .