Chewahl Fastighets AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Chewahl Fastighets AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tyresö så är Chewahl Fastighets AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Tyresö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tyresö och i Stockholms län. Redan 2002-01-22 så skapades Chewahl Fastighets AB och bolaget är har F-skattsedel Chewahl Fastighets AB har haft det sedan 2003-10-16.

Chewahl Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-10-16

556621-0141 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tyresö.

Just nu är Chewahl Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Chewahl Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på 08-7124800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Chewahl Fastighets AB är Chevalier, Sten Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlqvist, Sam Kenneth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ribohn, Artur Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, Ribohn & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .