Byggnads AB PIKE

Stockholms län

Information

Byggnads AB PIKE är ett företag som finns i Tyresö. I Byggnads AB PIKE finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindahl, Leif Kenneth som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Pia Helen Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Olsson, Hans-Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Södermalm Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Byggnads AB PIKE så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Byggnads AB PIKE på telefon 073-4206460.

Föremålet för bolagets verksamhet är snickeri och byggnadsverksamhet såsom renovering, ombyggnad, tillbyggnad ävensom nybyggnationer och montering av hus. Inköp och försäljning av inventarier och material inom byggnadsbranschen. Handel med värdepapper och fastigheter samt ekonomisk rådgivning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Byggnads AB PIKE av bolagstypen Aktiebolag.

Byggnads AB PIKE är ett av många företag som finns i Stockholms län och Tyresö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Byggnads AB PIKE innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-23 och Byggnads AB PIKE är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Byggnads AB PIKE så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Byggnads AB PIKE har 556635-2786 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.