Lust & Lära Utbildning i Tyresö AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva förskoleverksamhet och utbildning i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lust & Lära Utbildning i Tyresö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tyresö så är Lust & Lära Utbildning i Tyresö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Tyresö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tyresö och i Stockholms län. Redan 2002-12-04 så skapades Lust & Lära Utbildning i Tyresö AB och bolaget är har F-skattsedel Lust & Lära Utbildning i Tyresö AB har haft det sedan 2004-11-11.

556636-7891 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tyresö.

Just nu är Lust & Lära Utbildning i Tyresö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lust & Lära Utbildning i Tyresö AB så går det att nå dem via telefon på 08-7700937 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Elwin, Inger Anna-Lena

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lust & Lära Utbildning i Tyresö AB är Elwin, Inger Anna-Lena som är född 1952 och har titeln VD, Elwin, Inger Anna-Lena som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Elwin, Rolf som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Reali, Susanne som är född 1957 och har titeln Suppleant, Söderström, Nils Stefan Paulus som är född 1948 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.