Eric Bolins Glasmästeri AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tyresö och Eric Bolins Glasmästeri AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Eric Bolins Glasmästeri AB är ett av dem. Statusen för Eric Bolins Glasmästeri AB är att Bolaget är aktivt.

Eric Bolins Glasmästeri AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-03-04. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Eric Bolins Glasmästeri AB ska trivas.

Eric Bolins Glasmästeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Tyresö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva glasmästeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eric Bolins Glasmästeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04.

Idag är Eric Bolins Glasmästeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Eric Bolins Glasmästeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7421745.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Eric Bolins Glasmästeri AB är Eriksson, Sven Mathias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Jenny Eleonor Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Andersson, Ola Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Stockholm air Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Eric Bolins Glasmästeri AB har 556641-4677 som sitt organisationsnummer.