Miljö & Energibolaget i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Miljö & Energibolaget i Stockholm AB är ett bolag som finns i Tyresö. I Miljö & Energibolaget i Stockholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ericsson, Daniel Marino som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Hällgren, Tommy Mikael som är född 1973 och har titeln Suppleant, Björk, Hans Gustav Svante som är född 1958 och har titeln Revisor, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Miljö & Energibolaget i Stockholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Miljö & Energibolaget i Stockholm AB på telefon 08-7120330.

Bolaget skall bedriva försäljning av VVS-artiklar, utföra ventilationsarbeten och säljuppdrag åt andra bolag.

Idag är Miljö & Energibolaget i Stockholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Miljö & Energibolaget i Stockholm AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Tyresö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Miljö & Energibolaget i Stockholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-09-25 och Miljö & Energibolaget i Stockholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-10-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Miljö & Energibolaget i Stockholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Miljö & Energibolaget i Stockholm AB har 556641-9544 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.