Svenska Sportskolan Aktiebolag

Stockholms län

Information

Svenska Sportskolan Aktiebolag är ett företag som finns i Tyresö. I Svenska Sportskolan Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tyrgrim, Carl Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidell, Alexander Kim som är född 1963 och har titeln Suppleant, Holmström, Bo Arne som är född 1966 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svenska Sportskolan Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svenska Sportskolan Aktiebolag på telefon 070-6378000.

Bolaget skall bedriva utbildningsverksamhet inom inriktningen idrott, ekonomi och psykologi samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svenska Sportskolan Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Svenska Sportskolan Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Tyresö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Svenska Sportskolan Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-09 och Svenska Sportskolan Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenska Sportskolan Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Svenska Sportskolan Aktiebolag har 556664-3770 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.