Tyresö Montessoriskola Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva förskola, skola samt fritidsverksamhet med montessoripedagogiken som grund, handel med fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tyresö Montessoriskola Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tyresö så är Tyresö Montessoriskola Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Tyresö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tyresö och i Stockholms län. Redan 2004-09-22 så skapades Tyresö Montessoriskola Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Tyresö Montessoriskola Aktiebolag har haft det sedan 2008-05-15.

556666-8413 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tyresö.

Just nu är Tyresö Montessoriskola Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Tyresö Montessoriskola Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7982502 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tyresö Montessoriskola Aktiebolag är Arvidsson, Lena Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Modig, Anna Margareta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Asplund Petersson, Ulla Lillemor som är född 1953 och har titeln Suppleant, Potila, Liisa Anne Kristiina som är född 1960 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor, .