Enviro Clean Systems of Sweden AB

Stockholms län

Information

Enviro Clean Systems of Sweden AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Tyresö som är den kommunen där Enviro Clean Systems of Sweden AB finns. I Tyresö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Enviro Clean Systems of Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Enviro Clean Systems of Sweden AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Enviro Clean Systems of Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7704448.

Tyresö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Enviro Clean Systems of Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Enviro Clean Systems of Sweden AB har idag 556672-1576 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Enviro Clean Systems of Sweden AB

Bolagets verksamhet skall vara att marknadsföra, sälja och tillverka produkter - utrustning inom vattenrening, luftrening och ventilationsrengöring.

I Enviro Clean Systems of Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .