EMX Bergströmska Gården AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns EMX Bergströmska Gården AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tyresö här finns det många olika Aktiebolag. EMX Bergströmska Gården AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Tyresö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

EMX Bergströmska Gården AB är momsregistrerat sedan2005-10-27 och har organisationsnummer 556685-2413.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till EMX Bergströmska Gården AB på följande adress Rådstug. 7, 972 38, Luleå.

EMX Bergströmska Gården AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-10-27.

I EMX Bergströmska Gården AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Lindquist, Bengt Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Lindquist, Marja Liisa som är född 1948 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.