Ornökonsulten AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom det företagsekonomiska området för så väl dotter- och intressebolag som för externa uppdragsgivare, revisionsverksamhet, arbete med administrativa utvecklings-, lednings- och organisationsfrågor samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ornökonsulten AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tyresö så är Ornökonsulten AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Tyresö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tyresö och i Stockholms län. Redan 2005-10-07 så skapades Ornökonsulten AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556687-2544 är organisationsnummret för företaget som finns i Tyresö.

Just nu är Ornökonsulten AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ornökonsulten AB så går det att nå dem via telefon på 070-6292585 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ornökonsulten AB är Rudenäs, Tore Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Norkvist, Anders som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hamberg, Jan Olof Martin som är född 1967 och har titeln Revisor, Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .