Nordins Glas & Metall AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Nordins Glas & Metall AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tyresö här finns det många olika Aktiebolag. Nordins Glas & Metall AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Tyresö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Nordins Glas & Metall AB är momsregistrerat sedan2007-03-01 och har organisationsnummer 556722-4810.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-7981570 alternativt besöka eller skicka post till Nordins Glas & Metall AB på följande adress Hantverkarv. 23 A, 136 44, Handen.

Nordins Glas & Metall AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-02-22.

I Nordins Glas & Metall AB så sitter följande personer i styrelsen: , Nordin, Anna Birgitta Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning av dörrar, fönster, fasader och glasträ i aluminium och stål, äga och förvalta fast egendom och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.