TeamCoach Sweden AB

Stockholms län

Information

556728-8252 är organisationsnummer för företaget TeamCoach Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TeamCoach Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tyresö som är den kommunen som TeamCoach Sweden AB finns i.

TeamCoach Sweden AB har varit registrerat sedan 2007-04-25 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för TeamCoach Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-10.

TeamCoach Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tyresö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TeamCoach Sweden AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med TeamCoach Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 073-4350906 eller genom brev på följande adress:
Nyforsv. 22, 135 33, Tyresö

Utveckling av företag och organisationer genom coaching och konsulting samt därmed förenlig verksamhet som investeringar och annan kapitalförvaltande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TeamCoach Sweden AB och det är Göthe, Hans Michael som är född 1965 och har titeln VD, Göthe, Hans Michael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Göthe, Kati Maria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Tedesund, Eva Monica som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,