HODM Stockholm AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva reklam och marknadskommunikation, annonsproduktion med layout av text och bilder, hemsidor, trycksaker, logotype, homstadgeing, fotografering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HODM Stockholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tyresö så är HODM Stockholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Tyresö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tyresö och i Stockholms län. Redan 2007-07-10 så skapades HODM Stockholm AB och bolaget är har F-skattsedel HODM Stockholm AB har haft det sedan 2007-08-16.

HODM Stockholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-08-16

556734-5482 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tyresö.

Just nu är HODM Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med HODM Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom HODM Stockholm AB är Chevalier, Maria Jeanette som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rudengren, Anna Karin som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Chevalier, Tobias Olof som är född 1977 och har titeln Suppleant, Rudengren, Fabian som är född 1965 och har titeln Suppleant, Martinsson, Bengt Ivan som är född 1953 och har titeln Revisor, BMI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor.