Signa AB

Stockholms län

Information

Signa AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Tyresö som är den kommunen där Signa AB finns. I Tyresö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Signa AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Signa AB har haft sedan 2007-11-08. Signa AB har funnits sedan och 2007-11-08 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Signa AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Konvaljev. 1 A, 135 52, Tyresö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7792093.

Tyresö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Signa AB Privat, ej börsnoterat.

Signa AB har idag 556740-1368 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Signa AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom i huvudsak IT- och telecom, management samt kö och försäljning av telecom relaterade produkter samt bedriva fotoverksamhet. Vidare ska bolaget äga och förvalta fast egendom, förvalta lös egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Signa AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kärn, Per Hans Kristian som är född 1968 och har titeln VD, Kärn, Per Hans Kristian som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Klarare, Anna-Helena som är född 1969 och har titeln Suppleant, Åkerberg, Bo Ingemar som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .