Sqrouber AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tyresö och Sqrouber AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sqrouber AB är ett av dem. Statusen för Sqrouber AB är att Bolaget är aktivt.

Sqrouber AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-11-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Tyresö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sqrouber AB ska trivas.

Sqrouber AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11. I Tyresö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom verksamhetsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sqrouber AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11.

Idag är Sqrouber AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Sqrouber AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7989830.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sqrouber AB är Jelonek, Tomas Stanislaw som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jelonek, Karin Elisabeth som är född 1966 och har titeln Suppleant, Kjellman, Carl-Johan Henrik som är född 1974 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Sqrouber AB har 556742-9708 som sitt organisationsnummer.