Kajak och Friluftsboden Aqrs

Stockholms län

Information

I Tyresö finns det ett Enskild firma som heter Kajak och Friluftsboden Aqrs. Det finns flera bolag som liknar Kajak och Friluftsboden Aqrs i Stockholms län. Tyresö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Kajak och Friluftsboden Aqrs är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-04-03 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-07-02 så har Kajak och Friluftsboden Aqrs varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Kajak och Friluftsboden Aqrs och det finns fler bolag som är det i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Kajak och Friluftsboden Aqrs så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kajak och Friluftsboden Aqrs så kan ni göra det på 08-7700950.

Uthyrning av havskajaker. Försäljning av havskajaker och tillbehör. Uthyrning av förvaringsplats för havskajaker och kanoter. Uthyrning och försäljning av långfärdsskridskor och tillbehör.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Franzén, Lena Ingrid Kristina som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kajak och Friluftsboden Aqrs har 560403-XXXX som sitt organisationsnummer.