Fotograf Ulf Lysholm Natur & Reportage

Stockholms län

Information

I Tyresö finns det ett Enskild firma som heter Fotograf Ulf Lysholm Natur & Reportage. Det finns flera verksamheter som liknar Fotograf Ulf Lysholm Natur & Reportage i Stockholms län. Tyresö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Fotograf Ulf Lysholm Natur & Reportage är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-08-03 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-05-23 så har Fotograf Ulf Lysholm Natur & Reportage varit registrerat och sedan 2001-08-03 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Fotograf Ulf Lysholm Natur & Reportage och det finns fler verksamheter som är det i Tyresö.

Vill man komma i kontakt med Fotograf Ulf Lysholm Natur & Reportage så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fotograf Ulf Lysholm Natur & Reportage så kan ni göra det på 08-7702114.

Uppdragsfotogrefering samt försäljning av bilder från eget arkiv.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lysholm, Ulf Magnus som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Fotograf Ulf Lysholm Natur & Reportage har 580421-XXXX som sitt organisationsnummer.