ANDERS HANBERG KONSULT

Stockholms län

Information

590919-XXXX är organisationsnummer för bolaget ANDERS HANBERG KONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ANDERS HANBERG KONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tyresö som är den kommunen som ANDERS HANBERG KONSULT finns i.

ANDERS HANBERG KONSULT har varit registrerat sedan 1992-09-07 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ANDERS HANBERG KONSULT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

ANDERS HANBERG KONSULT är och det finns flera bolag i Tyresö som också är .

Firmatecknare för ANDERS HANBERG KONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med ANDERS HANBERG KONSULT så kan ni göra det på telefon genom 0142-21188 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom marknadsföring samt försäljning av barnkläder

Det finns olika personer som har en koppling med ANDERS HANBERG KONSULT och det är Hanberg, Jan Anders som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,